Ik ben Martine Bakker en in 2018 gestart met Balein omdat ik mijn kennis en ervaring in het fysiek en publiek domein breder in wilde zetten. Het geleerde toepassen en van nieuwe situaties en organisaties leren.

Ik ben een professional met coachende kwaliteiten en ervaring in veranderende organisaties. Daarbij heb ik jarenlange praktijkervaring in het sturing geven aan teams en aan beleidsvormings- en (project)uitvoeringsprocessen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het publiek domein en met name in de gebiedsontwikkeling en het gebiedsbeheer. Wat mij aanspreekt is het concreet maken van de fysieke werk- en leefomgeving die aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruiker. Hiervoor is het nodig om proces- en projectmatig te kunnen werken en te streven naar integraliteit zonder dat dit ontwikkelingen belemmert. Beide werkvormen pas ik toe. Ook is de samenwerking met alle betrokken partijen essentieel. Als verbinder draag ik daar graag mijn steentje aan bij. 

Ik neem de verantwoordelijkheid voor hetgeen is afgesproken en ben gedreven om goede prestaties neer te zetten. Ik ben een betrokken persoon, die zowel in het werk als privé gericht is op de mensen om mij heen. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en ben ik graag buiten om te wandelen of te golfen. 

In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag meer over mijn drijfveren, werkervaring en gevolgde opleidingen. Wilt u alvast meer weten over mijn loopbaan? Kijk dan hier.